Τουρκία -Εμπόριο Οργάνων ! Τραγική η Κατάσταση

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

 

05/09/17 at  18:46

Του  Σάββα Πέτρου Ταγματάρχης ε.α

Αποκλειστική Είδηση Μόνο από το POLITICS REVEAL

 Τουρκία -Εμπόριο Οργάνων !

 

Τραγική η κατάσταση στην Τουρκία  με το εμπόριο οργάνων από Συρούς πρόσφυγες όπου φαίνεται τις τελευταίες ώρες να έχει πάρει διαστάσεις στην χώρα .

Ο τούρκος γιατρός Γιουσεφ Σομνεζ και Ισραηλίτης γιατρός Μοσιε Χαρελ φέρονται να είναι οι διάσημοι έμποροι ανθρωπίνων οργάνων που δρουν στην Τουρκία την δεδομένη στιγμή .

Οι δυο γιατροί φέρονται έως ύποπτοι στο να παίρνουν ζωτικά όργανα από ανυποψίαστους Συρους πρόσφυγες οι οποίοι καταφεύγουν στα τουρκικά νοσοκομεία για ασήμαντους λόγους  υγείας όπου και φαίνεται ότι δεν εξέρχονται ποτέ .

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Τούρκος χειρουργός Γιουσεφ όταν διαπιστώσει την άριστη κατάσταση των οργάνων του ασθενούς τον υπνωτίζει και εν συνέχεια αφαιρεί όλα τα ζωτικά όργανα τα οποία πωλούνται στην μαύρη αγορά .

 

Ο Σομνεζ συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία αλλά δυστυχώς σε λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες .

 

Ο γιατρός Σομνεζ είναι γνωστό ότι στο απαίσιο αυτό έργο δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει αλλά το έχει ξανακάνει στο παρελθόν  και ποιο συγκεκριμένα στην Πριστινα της Σερβίας και στο Κόσσοβο όπου ήταν γνωστός  με το ψευδώνυμο Φιξερ .

 

Πηγή : Τούρκικος Τύπος

 

Μείνετε Συντονισμένοι           

Για  Καθημερινή  Ενημέρωση και  Άρθρα  κάντε  Like  στην σελίδα μας  στο  FACEBOOK  πατήστε εδώ στον Σύνδεσμο https://www.facebook.com/Politicsreveal/

 

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives