Συνάντηση Πρόεδρου ΔΗΣΥ & Γ.Γ ΑΚΕΛ ( Με Άρωμα Πενταμερούς )

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Συνάντηση Πρόεδρου ΔΗΣΥ & Γ.Γ ΑΚΕΛ ( Με Άρωμα Κυπριακού )

 

Στην Προχθεσινή  συνάντηση Αβέρωφ – Άντρου, ο δεύτερος καλωσόρισε τον πρώτο  για την επιστροφή του Αβέρωφ στις πάγιες θέσεις του Ακελ όσον αφορά το Κυπριακό .

Μα επί της ουσίας ο Αβέρωφ δεν έχει φύγει ποτέ από τις πάγιες θέσεις του Ακελ !

Αυτός που έφυγε ( και ουσιαστικά άλλαξε θέσεις ) είναι ο ίδιος ο ΠτΔ ( από το 2017 και μετά ) με αποτέλεσμα την οργίλη αντίδραση της ηγεσίας του Ακελ και την υπόγεια κριτική από πλευράς Αβέρωφ .

Συμπατριώτες: Οι καταστάσεις είναι πολύ κρίσιμες.  Στην επερχόμενη  Πενταμερή  αναμένεται ότι θα εξασκηθούν αφόρητες πιέσεις στον ΠτΔ ( από τους συνήθεις ‘ύποπτους’ ) για να ενδώσει στους Τούρκικους όρους ‘λύσης’ με τραγικές συνέπειες για τον Κυπριακό Ελληνισμό .

Η μονή ελπίδα που υπάρχει,  είναι να αντέξει  στις πιέσεις ο ΠτΔ,  αλλά για να αντέξει χρειάζεται στήριξη και ο μονός που μπορεί να του προσφέρει την αναγκαία αυτή στήριξη  είναι ο Ευρύτερος Ενδιάμεσος Πατριωτικός χώρος και αυτό επιβάλλεται  να πράξει, χωρίς δευτέρες σκέψεις  και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις .

Η ύπαρξη της ΚΔ κινδυνεύει και μαζί της κινδυνεύει και η χιλιόχρονη  συνεχεία του Κυπριακού Ελληνισμού στο νησί των προγόνων μας.

 

ΥΓ: Στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές για να υπάρξουν οι όποιες κομματικές συμμαχίες  πρέπει πρωτίστως  να επιβιώσει  η ΚΔ, διαφορετικά ούτε και Προεδρικές θα υπάρξουν  άρα και ούτε οι όποιες συμμαχίες θα μπορέσουν να συνασπιστούν.

Ένα όμορφο και αγωνιστικό Σαββατοκύριακο να έχετε συμπατριώτες μου .

 

Δρ. Ζήνωνας Αχιλληδης

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives