Τουρκία – το “Καλό Κλίμα” και οι Αιθεροβάμονες Πολιτικοί μας 21.04.17

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Κατηγορία:  Εκκλησία του Δήμου  21/04/17  at 15:45 

Του  Οδυσσέα Αγγελίδη

Τουρκία – το “Καλό Κλίμα” και οι Αιθεροβάμονες Πολιτικοί μας.

 

Αυτό το “καλό κλίμα” πότε θα το καταλάβουμε πως ποτέ δεν υπήρξε; Δική μας φαντασίωση ήταν και είναι καιρός να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο, να προσγειωθούμε και να αντιμετωπίσουμε τη Τουρκία στα ίσα, ως κατοχική δύναμη που πρέπει να καταγγέλλεται καθημερινά για τις παρανομίες της στη Κύπρο, στα κατεχόμενα, στην κυπριακή ΑΟΖ και για όποια άλλη παρανομία προβαίνει.
Χάσαμε τουλάχιστο δέκα χρόνια με ευσεβοποθισμούς και καλοπιάσματα της Τουρκίας, για αλλαγή νοοτροπίας πότε μετά από προεδρικές εκλογές και πότε μετά από δημοψηφίσματα που θα έδιναν στον Ερντογάν τη δυνατότητα να πάρει δήθεν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της πατρίδας μας. Ύστερα από 43 χρόνια τουρκικής κατοχής και 65 χρόνια από την απόφαση της Τουρκίας για ανακατάληψη της Κύπρου ζούμε με ψευδαισθήσεις και περιμένουμε αλλαγή της τουρκικής πολιτικής.
Είναι λοιπόν καιρός για άμεση καταγγελία της Τουρκίας στα Ηνωμένα Έθνη, στην Ε.Ε. και στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Ταυτόχρονα θα πρέπει να προετοιμάσουμε το έδαφος για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα πολέμου της Τουρκίας στη Κύπρο για τη κατοχή, για τον εποικισμό που αποτελεί έγκλημα πολέμου, για τη δημογραφική αλλαγή των κατεχομένων, για την αλλαγή των τοπωνυμίων και τόσα άλλα εγκλήματα.

Ας ξυπνήσουμε επί τέλους τώρα που η Ευρώπη, όπως πιστεύω, έχει αντιληφθεί τι σημαίνει Τουρκία και μάλιστα ισλαμική Τουρκία.

 

Ευχαριστούμε τον κ Αγγελίδη για το  άρθρο του

Η ισηγορία είναι η βασικότερη αρχή ενός δημοκρατικού πολιτεύματος. Στις μέρες μας δυστυχώς η ισχύ αυτής της αρχής σπανίζει. Έτσι λοιπόν, πιστοί στις δημοκρατικές αξίες θεωρούμε υποχρέωσή μας να πρωτοτυπήσουμε και να δώσουμε βήμα σε εσάς.

Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν, αναρτώνται άρθρα/γνώμες από τον λαό στείλτε μας τα άρθρα σας Δια μέσου της ιστοσελίδας μας εδώ https://politicsreveal.com/%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85/

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives