Μοχθηροί Σχεδιασμοί από Καθεστώς Ακκιντζη

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

BREAKING NEWS – ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ -POLITICS REVEAL

 24/09/17  at 20:46

Του Δρ Ζήνων Αχιλλιδη Ph.D Engineering

 Μοχθηροί Σχεδιασμοί από Καθεστώς Ακκιντζη

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κατά την επιστροφή λεωφορείου με Ελληνοκύπριους  επισκέπτες από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές  κατακρατηθήκαν 19 Ταυτότητες από το καθεστώς υποτελείας του Ακκιντζη:

Όταν πρωτοήρθε στην αντίληψη μας το θέμα αρχικά διερωτηθήκαμε εάν οι 19 αυτές ταυτότητες άνηκαν σε Ελληνοκύπριους που κατείχαν πολιτειακά αξιώματα ή ήταν αναμεμειγμένοι είτε έμμεσα η άμεσα με την πολιτική.

Αφού η απάντηση στο πρώτο ερώτημα ήταν αρνητική τότε το επόμενο ερώτημα που ήρθε στο μυαλό μας ήταν εάν οι ταυτότητες ήταν νέου τύπου ( βιομετρικές). Η απάντηση στο δεύτερο ήταν δυστυχώς καταφατική.
Οπόταν το ερώτημα που εγείρεται είναι το εξης  : Το καθεστώς Ακκιντζη γιατί χρειάζεται να κλέψει 19 βιομετρικές ταυτότητες της Κυπριακής Δημοκρατίας ;
Η απάντηση στην κρίση του καθενός μας !
ΥΓ: Το θέμα είναι πολύ πολύ σοβαρό και πρέπει να ενημερωθεί τόσο η ΕΕ όσο και η Ιντερπολ ταυτόχρονα με τις υπηρεσίες ασφάλειας της Δημοκρατίας ούτος ώστε να παρθούν τα κατάλληλα μετρά ,διότι έστω και με την υποψία ότι δια μέσου των ταυτοτήτων αυτών το κατοχικό καθεστώς θα είναι σε θέση να αποκτήσει την δυνατότητα έκδοσης βιομετρικών ταυτοτήτων της Δημοκρατίας αυτό θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους εντος της Ένωσης  .

 

Για  Καθημερινή  Ενημέρωση και  Άρθρα  κάντε  Like  στην σελίδα μας  στο  FACEBOOK  πατήστε  στον Σύνδεσμο https://www.facebook.com/Politicsreveal/  Η συνδεθείτε με την ιστοσελίδα  www.politicsreveal.com

 

 

 

 

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives