ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΦΙΛΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Του Μαρκουλής Νικόλαος, οικονομολόγος

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΦΙΛΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Στην ομιλία του Ευρωπαίου Επιτρόπου στα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, κύριου Δημήτρη Αβραμόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων στις 16/03/2017,  συντονιστές ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης και ο Δρ. Χαράλαμπος Παπασωτηρίου. Κάποια στιγμή στην ομιλία του ο κύριος επίτροπος χαρακτήρισε δυο καθηγητές που σχολίασαν μετά τον κύριο Φίλη σε ένα ρεπορτάζ του ALPHA σχετικά με την κατάσταση στην Τουρκία, ως ανοησιολόγους.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Φίλης σε εκείνο το ρεπορτάζ είχε δηλώσει πως ο Ερντογάν, ότι κάνει, το κάνει καθαρά για εσωτερική κατανάλωση και ο λαός δεν θα πρέπει να ανησυχεί. Αντιθέτως, οι άλλοι δυο καθηγητές δήλωσαν πως τα πράγματα είναι σοβαρά και θα πρέπει να υπάρξει προετοιμασία για να αποτραπούν τα τετελεσμένα που σχεδιάζει ο Ερντογάν.

Ο κύριος Αβραμόπουλος λοιπόν συνεχάρει ενώπιον των φοιτητών τον κύριο Κωνσταντίνο Φίλη, και στόλισε ως ανοησιολόγους και γελοίους τους άλλους δυο ομιλητές – χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα ονόματά τους. Μάλιστα τόνισε πως εξεπλάγειν από την νηφαλιότητα του κύριο Κωνσταντίνου Φίλη(τονίζουμε το Κωνσταντίνος – θα καταλάβετε γιατί), τόσο που τον πήρε και τηλέφωνο για να τον συγχαρεί για την εξαιρετική του «ανάλυση».

Τώρα, όσοι είμαστε το Μάτι του Σάουρον ή το Αυτί του Θεού, είχαμε δει το εσκεμμένα πολύ μικρό εκείνο ρεπορτάζ και γνωρίζαμε πως στο στόχαστρο του κύριου Αβραμόπουλου βρέθηκαν ο κύριος Γεώργιος Φίλης(τονίζουμε το Γεώργιος) και ο κύριος Ιωάννης Μάζης.

Μετά από έναν μήνα από την ομιλία του κύριου Αβραμόπουλου, και ενώ τρεις υπουργοί της κυβερνήσεως Ερντογάν δηλώνουν πως το Αγαθονήσι είναι Τουρκικό, ενώ έχει τελειώσει με το δημοψήφισμα, ενώ όλοι οι αναλυτές φωνάζουν για προσοχή και προετοιμασία, και ενώ υπάρχει σχετική προετοιμασία του Στρατού, έρχεται πάλι ο κύριος Κωνσταντίνος Φίλης στον ALPHA, αυτή την φορά ολομόναχος, χωρίς τους ενοχλητικούς και γελοίους ανοησιολόγους Ιωάννη Μάζη και Γεώργιο Φίλη, να μας πει πως ο Ερντογάν δεν ετοιμάζεται να την πέσει στην Ελλάδα, αλλά στοχεύει στους εθνικιστές ψηφοφόρους.

Όσοι δεν έχουν την ευθιξία και τον αυτοέλεγχο, θα πρέπει να «υποχρεώνονται»(δεν εννοούμε λογοκρισία κλπ) σε απόσυρση από τον δημόσιο λόγο, διότι όσοι ασχολούμαστε με αυτό τον χώρο και βλέπουμε μια ολοφάνερη συμπαιγνία των υποστηρικτών του «δεν τρέχει και τίποτα», μας πάει ο νους μας αλλού. Ο καιρός που αυτά συγχωρούνταν έχει παρέλθει και μετά από αυτά που θα συμβούν στο κοντινό μέλλον, ο κύριος Κωνταντίνος Φίλης θα βρεθεί ενώπιο δυσάρεστων εκπλήξεων για το γόητρό του και την επιρροή του στις «μάζες».

Τώρα, τι θα συμβεί; Δείτε αυτή την ανάλυση του κύριου Γεώργιου Φίλη και θα καταλάβετε.

                 

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives