Η Cyprus mail “καρφώνει” τον Πρόεδρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

10/09/17 at  22:39

Του  Σάββα Πέτρου Ταγματάρχης ε.α

Αποκλειστική Είδηση Μόνο από το POLITICS REVEAL

 Η Cyprus mail “καρφώνει” τον Πρόεδρο

Η cyprus mail “καρφώνει” στους Τούρκους τον ΠτΔ Αναστασιαδη , το δημοσίευμα της εν λόγω αγγλόφωνης εφημερίδας έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις τουρκοκυπριακές εφημερίδες όπου  σύμφωνα  με αυτό ο πρόεδρος Αναστασιάδης εδώ και δυο μήνες μετά από την κατάρρευση των συνομιλιών διακατέχεται από μια περίεργη συμπεριφορά στο να πείσει τους Ελληνοκυπρίους ότι δεν ευθύνεται για την αποτυχία αλλά την απόλυτη ευθηνή φέρει η Τουρκική πλευρά .

Το δημοσίευμα συνεχίζει με την αναφορά του στον Ελλαδιτη υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζια και αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ταυτιστεί με την πολιτική του πρώτου που ο οποίος κατηγόρησε τον ειδικό σύμβουλο του ΟΗΕ έως λομπίστα των Τούρκων με τον Νίκο Αναστασιαδη να μην έχει διαχωρίσει την θέση του μέχρι σήμερα από αυτή του Ελλαδιτη ΥΠΕΞ .

Το δημοσίευμα επίσης κατηγορεί  χαρακτηριστικά  τον Πρόεδρο για  ασυνέπεια στις δηλώσεις του και στο ότι οι τελευταίες του δηλώσεις για την λύση διαφέρουν από το προεδρικό διάγγελμα μετά τον Κρανς Μοντανα .

 

Πηγή : Τούρκικος Τύπος

 

Μείνετε Συντονισμένοι           

Για  Καθημερινή  Ενημέρωση και  Άρθρα  κάντε  Like  στην σελίδα μας  στο  FACEBOOK  πατήστε εδώ στον Σύνδεσμο https://www.facebook.com/Politicsreveal/

 

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives