Το Κατάρ στο Μάτι του Κυκλώνα

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Διεθνείς Σχέσεις/Αναλυση  

12/06/17  at 04:45

Του  Κλεόβουλος Χατζηοικονόμου Ταξίαρχος ε.α

Το Κατάρ στο Μάτι του Κυκλώνα

Μυρίστηκε  Αίμα ο Ισλαμοφασηστας και Σπεύδει να Εκμεταλλευτεί την Κρίση στο Κατάρ και την Αίγυπτο να τον φτύνει

Ο Αρχιτρομοκράτης παρουσιάζεται πολέμιος της τρομοκρατίας σε μια προσπάθεια να μεταλλευτεί την ‘ μυστηριώδη ‘ ξαφνική κρίση με την Αίγυπτο να δείχνει την προτίμηση εκπροσώπησης της από την Ελλάδα.

Η Μόσχα δείχνει να κρατεί αποστάσεις , οι ΗΠΑ τηρούν μια περίεργη ουδετερότητα και η ΕΕ σφυρίζει αδιάφορα . Μια λογική προσέγγιση φωτογραφίζει το Ιράν σαν πραγματικό στόχο με το Κατάρ να αποτελεί το εργαλείο της υλοποίησης αυτού του στόχου .

Συνεχεία Άρθρου Μετά την Φώτο

Δεν μπορεί κανένας να μην διερωτηθεί εάν η τεχνική διπλωματική απομόνωση που επιδιώκεται είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας επιβολής των Δυτικών συμφερόντων στη περιοχή  (Επίσκεψη Τραμπ στις 21 Μαΐου με υπογραφή συμφωνία 250 εκατομμυρίων για εξοπλισμούς , κυβερνοεπιθεση εναντίον του Εμίρη για υπόθαλψη τρομοκρατών από μια άγνωστη οντότητα , φιλοδυτική πολιτική της Αιγύπτου , βολική εξέλιξη για το Ισραήλ , τροχοδρόμηση κατάργησης Μοναρχίας και Βασιλείας που δείχνουν ότι παίρνει σειρά και η Σαουδική  Αραβία κλπ κλπ )

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η τεχνική κρίση είναι ξανά μια σχεδιασμένη εξέλιξη για επιβολή των συμφερόντων των μεγάλων με το Κατάρ να πληρώνει τη νύφη .

Η συνεχεία θα μας αποκαλύψει πολλά για τα βρώμικα παιχνίδια που εξυφαίνονται και με το Ιράν να προβάλλει σαν ο τελικός στόχος μαζί με τις άλλες παραμέτρους που έχουμε αναλύσει πιο πάνω  , η Άγκυρα επεμβαίνει σαν ‘μπαλαντέρ’ με τις ευλογιές των συνηθών υπόπτων που αποφασίζουν για τις τύχες των Λαών , εξαπλώνοντας και σταθεροποιώντας τη Στρατιωτική της παρουσία σε πολλά νευραλγικά μέτωπα -.

Άραγε με ποια ανταλλάγματα ;

 

Μείνετε Συντονισμένοι 

Για Καθημερινή Ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο face book  https://www.facebook.com/Politicsreveal/

 

 

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives