Τουρκία-Φευγουν με την Ουρά στα Σκέλια

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

31/03/17  at 04:48

Του Σάββα Πέτρου Ταγματάρχης ε.α

Τουρκία-Φευγουν με την Ουρά στα Σκέλια

 

Το συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας ανακοίνωσε τον τερματισμό της επιχείρησης <Ασπίδα του Ευφράτη > 

Η Τουρκία φεύγει με την ουρά  στα σκέλια από την Συρία , Βασική αιτία φαίνεται να είναι οι όροι που της έχουν επιβληθεί από τις δυο υπερδυνάμεις ΗΠΑ/ΡΩΣΙΑ  .

Οι  Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσική Ομοσπονδία έχουν επιβάλει στην Τουρκία τους δικούς τους όρους παιχνιδιού εμποδίζοντας την τελευταία  στο να κινηθεί νότια της Αλ Βαβ αλλά ούτε και ανατολικά προς την Μεμπιτς .

Με τους πιο πάνω όρους η παραμονή του Τουρκικού στρατού στην Συρία καθίσταται άνευ σημασίας αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης .

 

Το συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε από τις πιο πάνω πληροφορίες είναι ότι η νέα κυβέρνηση των Ηνωμένων πολιτειών όντως υιοθετεί μια νέα προσέγγιση στο θέμα της Ρωσίας και οι σχέσεις των δυο χωρών βελτιώνονται με μεγαλύτερη απόδειξη τον πλήρες  συντονισμό κινήσεων μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων τους με απώτερο άκοπο τον διαμελισμό της Σύριας με ζώνες επιρροής των δυο υπερδυνάμεων 

 

Σημαντικό για τους αναγνώστες μας είναι να γνωρίζουν ότι από τις 22 Αυγούστου  μέχρι και σήμερα η Τουρκία  στην Συρία έχασε 100 στρατιώτες , 60 άρματα μάχης και  40 τεθωρακισμένα οχήματα Nurol .

 

 

Πηγή Τούρκικος τύπος

 

 

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives