Παραδοχή από Χιλαρη Κλίντον

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

 

12/09/17 at 00:02

 Του  Chris Constantin B.A Business Studies  

Παραδοχή από Χιλαρη Κλίντον

 

<<Ο ιδιωτικός διακομίστης (σέρβερ) ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου ήταν το μεγαλύτερο μου λάθος >>

 

Η πρώην ΥΠΕΞ και υποψήφια για την διεκδίκηση της Αμερικανικής προεδρίας Χιλαρη Κλίντον άνοιξε τα χαρτιά της για το λάθος της και παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε ότι ο μεγαλύτερος αντίκτυπος στην προεκλογική της εκστρατεία ήταν ότι χρησιμοποιούσε το προσωπικό της ταχυδρομείο ενώ ήταν υπουργός πράγμα με την σειρά του που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μη εκλογή της στο ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ .

Σημαντικό επίσης είναι ότι η πρώην ΥΠΕΞ ανάφερε ότι δεν έχει τελειώσει με την πολιτική

 

Τα πιο πάνω δήλωσε στην πρώτη της συνέντευξη μετά της προεδρικές εκλογές του 2016 στην δημοσιογράφο Jane Pauley του Αμερικανικού καναλιού CBS .

Η ιστορία με τα emails ξεκινά από τον Μάρτιο του 2015 όπου και η κα Κλίντον χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό σέρβερ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στέλνει και να αποδέχεται μηνύματα στο ιδιωτικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο .

Τον Ιούλιο 2016 το Υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ μαζί με το FBI ξεκίνησε μια έρευνα με σκοπό να ανιχνεύσει τα μηνύματα .

Μετά από την έρευνα ο τότε διευθυντής του FBI James Comey ανακοίνωσε ότι η κα Κλίντον και η ομάδα της ήταν εξαιρετικά απρόσεχτοι στον χειρισμό των μηνυμάτων τα οποία 100 από αυτά  ήταν απόρρητα και 8 ήταν ταξινομημένα έως άκρως απόρρητα (TOP SECRET) .

Από την όλη κατάσταση αν και δεν υπήρχαν νομικές επιπτώσεις στην κα Κλίντον η ζημιά όμως για την προεκλογική της είχε είδη γίνει .

 

Στην συνέντευξη της η κα χιλαρη ανέφερε χαρακτηριστικά :

<< Το έχω πει πριν θα το πω ξανά -αυτό ήταν δική μου ευθηνή , παρουσιάστηκε με τέτοιο αρνητικό τρόπο που ποτέ δεν θα μπορούσα να το ανατρέψω >> 

Η πρώην Αμερικανίδα Υπεξ  εκμυστηρεύτηκε στην δημοσιογράφο ότι ποτέ δεν είχε ετοιμάσει ομιλία στο σενάριο που την ήθελε να χάνει από τον Ν.Τραμπ καθώς ήταν πεπεισμένη ότι σίγουρα θα κέρδιζε τις εκλογές .

 

Κάτι που δεν μπορεί με περάσει απαρατήρητο ήταν οι έντονες φημολογίες στην Κύπρο ότι ο τότε Αμερικανός υποψήφιος πρόεδρος Ντοναλτ τραμπ είχε ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη όπου και ο δεύτερος φέρετε να αρνήθηκε να τον συναντήσει , σημειώστε δε εάν αυτή η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί τότε (πριν την εκλογή Τραμπ ) τώρα οι σχέσεις μεταξύ Ν.Τραμπ-Κύπρου/Ελληνισμού θα ήταν ακόμα στενότερες με ότι αυτό συνεπάγεται για τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό ζήτημα  ! 

 

Στο τέλος του Άρθρου ακολουθεί βίντεο με απόσπασμα  από την συνέντευξη που κατά την διάρκεια  της αναλύονται οι διάφοροι λόγοι που οδήγησαν στην αποτυχία της κα Κλίντον με πιο σημαντικό στοιχείο την υπόθεση των emails αλλά όπως επίσης και η αναφορά του καναλιού στο γεγονός ότι η Ρωσία προσπάθησε να επηρεάσει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών υπέρ του Ντοναλτ Τραμπ .

συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ενδείξεις ότι η Μόσχα θα επιχειρούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών με δυο τρόπους  : 

Α) χακάροντας τα ηλεκτρονικά ταχυδρόμια του Δημοκρατικού κόμματος 

Β) και διαδίδοντας ψευδείς πληροφορίες στο διαδίκτυο 

 

Η αμερικανίδα πρώην υποψήφια  δήλωσε επίσης ότι :

<< Οι δυνάμεις που δούλεψαν (για να χάσει ) ήταν τέτοιες που δημιούργησαν την τέλεια καταιγίδα , ποτέ την ζωή μου δεν έχω δει  η έχω διαβάσει για κάτι τέτοιο  . 

 

Αγαπητοί συμπατριώτες ,η πρώην ΥΠΕΞ των Ηνωμένων Πολιτειών το μόνο που δεν φαίνεται να μετανιώνει είναι η πολιτική που χάραξε εδώ και τόσα χρόνια .

Θεωρώ ότι το λιγότερο που θα μπορούσε να πράξει την δεδομένη στιγμή ήταν να ζητούσε συγνώμη και να λογοδοτούσε τόσο απέναντι στον Αμερικανικό λαό για την  αποτυχημένη και καταστροφική εξωτερική πολιτική που ακολούθησε με τρομερό αντίκτυπο την χώρα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο που μέχρι και σήμερα ζει τις συνέπειες των πάγιων σχεδιασμών του state department .

Στην συνέχεια αυτό που αποδείχτηκε είναι ότι η πρώην Υπεξ ήταν το πρόσωπο το οποίο επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει το Αμερικανικό βαθύ κράτος (έως υποψήφια για την προεδρία) .

Ένα βαθύ κράτος το οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη για την δημιουργία του Ισλαμικού  “κράτους” στην Συρία όπου μαζί με τους ομοϊδεάτες της τα έκαναν μαντάρα στο Αφγανιστάν , Λιβύη , Ιράκ , Ουκρανία Συρία και πάει λέγοντας ο κατάλογος και η πολεμοχαρής σχολή των κύριων  Donald Rumsfeld, condoleezza rice ,hillary  ,Colin Powell  (βλέπε Desert storm) , George Bush και Madeleine Albright .

Δοκιμασμένα όλα τα version της συγκεκριμένης κυρίας που δυστυχώς τυχαίνει υποστήριξης από αρκετούς συμπατριώτες μας σε Κύπρο και Ελλάδα και έχουν πέσει θύματα της καλοστημένης προπαγάνδας ορισμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης .

Στην ουσία όσοι εξακολουθούν να στηρίζουν την κα Κλίντον εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε κάποια η οποία δημιούργησε τους Ταλιμπαν  (με στόχο τότε να φύγει η Σοβιετική  Ένωση από την χώρα) , σε κάποια η οποία ευθύνεται για την καταστροφή στην Λιβύη , εισβολές σε Ιράκ , μπάχαλο και θανάτους σε Ουκρανία , αιματοκύλισμα στην Συρία , εμφύλιους πολέμους και πολλά αλλά δεινά , ακόμα και το μωρό που ακούει στο όνομα ισλαμικό παρακράτος είναι ένα από τα δημιουργήματα  τους !

 Εξίσου Σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε ότι η ίδια αυτή σχολή βοήθησε την άνοδο στην εξουσία του (τότε φαινομενικά και μόνο μετριοπαθή)  Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν. 

Δυστυχώς αυτή είναι η σχολή της κας χιλαρης , σε αντίθεση με την νέα διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τον Πρόεδρο Ντοναλτ Ντραμπ που είχε στην διάθεση του το απαιτούμενο κεφάλαιο ώστε να μην έχει την απόλυτη ανάγκη της πολεμικής βιομηχανίας των ΗΠΑ( για την διεκδίκηση της Αμερικανικής  προεδρίας) .

Καλό θα ήταν να συλλογιστούμε ποιος από τους δυο θα ασκούσε πιο “ελεύθερη” πολιτική  ,μια Χιλαρη που η εκλογή της θα ήταν με την βοήθεια κάποιων συμφερόντων πχ πολεμικές βιομηχανίες κλπ ) άρα με δεσμεύσεις έναντι στο βαθύ κράτος η μήπως ένας Ν. τραμπ που είναι πιο ανεξάρτητος και δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν ; (η τουλάχιστον δεν είναι δέσμιος στον βαθμό που θα ήταν η πρώην ΥΠΕΞ ).

Επειτα με την εκλογή του ο Ντολαντ τραμπ το πρώτο πράγμα που επιδίωξε ήταν να θέσει στο τραπέζι μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα της Ρωσίας ( όπως και ο Κένεντυ  ) , άρα πολύ σημαντικό για την παγκόσμια σταθερότητα .

Ίσως για αυτό η τόση “λύσσα” εναντίων του από ορισμένους κύκλους .

 

Ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος φαίνεται πλέον να έχει αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας απόλυτος λόγος να συντηρεί το ψυχροπολεμικό κλίμα που υπήρχε στο παρελθόν μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων .

 

Ίσως εδώ να είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα που θα κλιθεί να κερδίσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ , δηλαδή στο να πείσει την Αμερικανική κοινή γνώμη για την αλλαγή στρατηγικής ,πράγμα δύσκολο φυσικά (αλλά όχι ακατόρθωτο) γιατί η Αμερικανική κοινωνία τα τελευταία 50 χρόνια έχει γαλουχηθεί με την εικόνα της κακιάς Ρωσίας που συνεχώς δημιουργεί προβλήματα και καραδοκεί για ένα χτύπημα κατά των ΗΠΑ  .

 

Μείνετε Συντονισμένοι           

Για  Καθημερινή  Ενημέρωση και  Άρθρα  κάντε  Like  στην σελίδα μας  στο  FACEBOOK  πατήστε εδώ στον Σύνδεσμο https://www.facebook.com/Politicsreveal/

 

 

 

 

Πήγη  R.T and CBS

 

 

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives