ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ Σε Τεντωμένο Σχοινί οι Σχέσεις των Δυο Χώρων

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

By Politics Reveal   

 

ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ Σε τεντωμένο Σχοινί  οι σχέσεις των δυο χώρων

 

Σε σκάνδαλο μεγάτονων  σύμφωνα πάντοτε  με τον τουρκικό τύπο εξελίσσετε η παραχώρηση δεκάδων τεθωρακισμένων οχημάτων στους κούρδους μαχητές .

 

Η ενεργεία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει κυριολεκτικά εξοργίσει την Τουρκία ,ίσως οι ΗΠΑ δια τη νέας κυβέρνησης τους να βλέπουν με καλό μάτι την ενδεχόμενη δημιουργία ενός Κουρδικού κράτους το οποίου θα μπορεί να λειτούργει και  έως αντίβαρο στην περιοχή  πράγμα το οποίο και η Ρωσική ομοσπονδία φαίνεται να μην έχει αντιρρήσεις .

 

Τώρα  όσον αφορά το εθνικό μας ζήτημα και γενικότερα τον Ελληνισμό θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη γιατί πλέον τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών  στην λεκάνη της Ανατολικής  Μεσόγειου και ειδικά στην μέση Ανατολή μελλοντικά  θα εξυπηρετούνται δια μέσω ενός Κουρδιστάν και όχι μιας ισλαμικής Τουρκίας η οποία συνεχώς εκβιάζει, ζητά ανταλλάγματα και δημιουργεί προβλήματα στην διεθνή κοινότητα.

 

Ίσως να ζούμε ιστορικές στιγμές, εάν όντως το πιο πάνω σενάριο τεθεί σε εφαρμογή ποια θα είναι η αντίδραση της Τουρκιάς και ποια των συμμάχων της;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγη : Διεθνη ΜΜΕ

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives