Γκρανς Μοντάνα – Περί του Μοδατου Απορρήτου

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Κυπριακό

30/08/17  at 21:25

Του :  Κλεόβουλου Χατζηοικονόμου Ταξίαρχος ε.α

Περί του Μοδατου Απορρήτου

 

Απόρρητο είναι αυτό που δεν μπορεί η δεν πρέπει να ειπωθεί η να ανακοινωθεί !

 

Μετά το ναυάγιο του Κρανς Μοντανα ακούσαμε τον ΠτΔ να εξαγγέλλει ότι θα ενημερώσει το Λαό , για τα διαδραματισθεντα στην Ελβετία δεδομένο που χαιρετίστηκε από το σύνολο των Ελλήνων Κύπριων .

Στη συνεχεία για κάποιους λογούς δεν πραγματοποιήθηκε προς μεγάλη μας απογοήτευση .

Φτάσαμε στο σημείο να αλληλοκατηγορούνται άπαντες για την επιλεκτική διοχέτευση κάποιων εγγράφων – στοιχείων που συνδέονται με το καυτό θέμα του διπλωματικού ναυαγίου .

Άλλοι τα χαρακτηρίζουν απόρρητα και άλλοι όχι με τον απλό πολίτη να τέλει σε πλήρη σύγχυση χωρίς να μπορεί να έχει σαφή άποψη . Το παράδοξο που αξίζει σχολιασμού είναι η αποστολή των εγγράφων στον ΓΓ του ΑΚΕΛ μόνο , που δικαιολογημένα αιωρείται η άποψη , ότι προφανώς έγινε για επιβράβευση της αγαστής ομορης συνεργασίας στη προσπάθεια επίλυσης του ακανθωδους Εθνικού μας προβλήματος η για προεκλογικούς σκοπούς που αφορά συνεργασία στο Β γύρο .

Αυτά είναι ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων – Στο γιατί δεν απεσταλησαν και στα αλλά Μέλη του Εθνικού Συμβούλιου , σχολιάστηκε πριν από λίγο στο ΣΙΓΜΑ από τον Άντρο Κυπριανού που ήταν ο μοναδικός κομματικός αποδέκτης σε σχέση με τα λοιπά κόμματα . Χαρακτηριστικά ανάφερε – Είναι απαράδεκτο να στέλλονται μόνο σε ένα Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου . Αυτό που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση για τον χειρισμό της όλης υπόθεσης είναι η συνέχεα των δηλώσεων του ΓΓ . Διερωτάται γιατί τα έγγραφα απεσταλησαν στο ΑΚΕΛ δυο εβδομάδες μετά την αποστολή σε όσους επιλεκτικά ήταν αποδέκτες . . Απεσταλησαν στα γραφεία του κόμματος και άκουσον – άκουσον τα παρέλαβε ο θυρωρός , ο οποίος τα τοποθέτησε σε ένα γραφείο και έλαβα γνώση μόλις χτες , όταν με πηρέ τηλέφωνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας .

Ο καθένας από εμάς έχει κρίση και επαφίεται στη κρίση του η εξαγωγή συμπερασμάτων

 

Μείνετε Συντονισμένοι 

Για Καθημερινή Ενημέρωση και Αρθρα κάντε  like στην σελίδα μας  στο  facebook  https://www.facebook.com/Politicsreveal/

 

 

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives