Ανήλικος Λαθρομετανάστης Επιτέθηκε με Μανία σε Αστυνομικό στο Ελληνικό.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Ανήλικος Λαθρομετανάστης Επιτέθηκε με Μανία σε Αστυνομικό στο Ελληνικό.

Ανήλικος λαθρομετανάστης με έντονα Μογγολικά χαρακτηριστικά, σε κατάσταση μανίας επιτέθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα στο υπό κατάληψη Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το Newsit, την στιγμή που ο υπουργός με τους αστυνομικούς προσπαθούσαν να απωθήσουν συγκεντρωμένους λαθρομετανάστες εμπρός από την είσοδο, ο ανήλικος λαθρομετανάστης επιτέθηκε σε αστυνομικό στην δεξιά πλευρά της πομπής του υπουργού, σπρώχνοντας και γρονθοκοπώντας ενώ φώναζε σε άγνωστη Ασιατική γλώσσα. Ο αστυνομικός τον απώθησε και έστρεψε την προσοχή του στους άλλους λαθρομετανάστες που προσπαθούσαν να διεισδύσουν με απειλητικές διαθέσεις κοντά στον υπουργό. Τότε ο ανήλικος λαθρομετανάστης επιτέθηκε με μεγαλύτερη μανία στον αστυνομικό, ο οποίος τον ξανα-απώθησε. Η πομπή των αστυνομικών προσπάθησε να τον αντικαταστήσει με άλλο αστυνομικό για να εκτονωθεί η κατάσταση και να μην δοθούν πατήματα για προπαγάνδα από την πλευρά των ΜΚΟ.

Αργότερα σε δήλωσή του, ο υπουργός ξεκαθάρισε πως ο σκοπός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιβολή του νόμου, τον οποίο αρνούνται να ακολουθήσουν οι ΜΚΟ και διάφοροι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στο Ελληνικό. Επιτέθηκε στις ΜΚΟ, κατηγορώντας τις ως προκλησιαστές και υποκινητές παράνομων πράξεων, και προπαγανδιστές, σε συνεργασία με ομάδες των λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Ιδιαίτερη ήταν και η κριτική από μεγάλο μέρος της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στον Real FM, όπου μάλιστα απαίτησε την δίωξη των γονέων που έβαλαν ως «ασπίδες για το τομάρι τους» τα παιδιά τους, σε αντίθεση με τους Έλληνες που ακόμη και τον καιρό της κατοχής έβαζαν τον εαυτό τους μπροστά για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.   

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives