Τα Ισλαμικά “ΜΑΤ” είναι το μέλλον μας

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Του Μαρκουλής Νικόλαος, Οικονομολόγος
Τα Ισλαμικά “ΜΑΤ” είναι το μέλλον μας
Κατά την διάρκεια του Μεσαίωνα και της Αναγεννήσεως – μέχρι και τα νεότερα χρόνια, οι Μουσουλμάνοι κατακτητές είχαν επισήμως μια “ανεκτική” πολιτική έναντι των αλλοθρήσκων. Η ζημιά δεν γινόταν από τους γραφιοκράτες αλλά από τις μάζες που μαζεύονταν που και που και κάνανε πογκρόμ στις εκκλησίες και στις συνοικίες των αλλοθρήσκων.
 
Το Ισλάμ σε γενικές γραμμές απέκτησε τέτοια δημογραφική ομοιογένεια κατά το ήμιση – αν όχι κατά κύριο λόγο – από “αυθόρμητες” κινήσεις απλών μουσουλμάνων.
 
Κατά αυτή την τακτική η επίσημη γραφειοκρατία δεν φαινόταν να είναι ο αυτουργός, αλλά καθυσήχαζε τον κατεκτημένο λαό πως τέτοια πράγματα δεν θα γίνουν ανεκτά και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να τιμωρήσει τους υπαίτιους.
 
Ένας από τους λόγους που η Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία γεμίζει την Ευρώπη με μουσουλμάνους είναι γιατί καμία άλλη θρησκεία έχει αυτές τις ποιότητες που εξωθούν τον απλό μουσουλμάνο να προβεί σε θρησκευτικά εγκλήματα. Ο μουφτής στο μέλλον, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, θα αντικαταστήσει κατά κάποιο τρόπο τον αξιωματικό των ΜΑΤ, και το κράτος θα έχει στην διάθεσή του έναν αμνόμορφο στρατό “ματατζίδων” όπου θα καταστείλουν όχι μόνο την αντίδραση, αλλά και τις αιτίες που θα τρέφουν την αντίδραση.
 
Στην Τέλεια Πολιτεία του Πλάτωνα, οι Φύλακες δεν φροντίζουν μόνο για την πνευματική υποδούλωση των εργατών, αλλά και για τον δημογραφικό έλεγχο τους. Όπως ο πόλεμος, έτσι και η επανάσταση χρειάζονται δημογραφική δυναμική. Με την μείωση των γεννήσεων και την ταυτόχρονη οικοδόμηση μιας παρακρατικής Ισλαμικής πολιτοφυλακής, η εποχής της δουλείας στην Ευρώπη είναι ζήτημα το πολύ μιας δεκαετίας να επανέλθει.

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives