Πληρως Αποδεκτο οτι Ολοι Θελουμε Σωστη-Βιωσιμη Λυση

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Του  Κλεόβουλος Χατζηοικονόμου  Ταξιαρχος  ε.α

 

ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ

 

Πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Κύπριων θέλει Λύση , αλλά τελευταία βλέπουμε διαφορετικές προσεγγίσεις λογω του δικαιολογημένου πόθου της Επιστροφής και της Αποκατάστασης του Εθνικού σφετεριζομενου Εδάφους , σε αρκετές περιπτώσεις λογω πλάνης και κάποτε λογω φοβίας για τυχόν επανάληψη των γενοκτονικων εγκλημάτων του 74 .

Επίσης υπάρχει και μια μικρή ομάδα ατόμων χωρίς Εθνική Συνείδηση που συνταυτίζεται με τα Ανθελληνικά σχεδία για ψυχρούς συμφεροντολογικούς λογούς .

Από τη στιγμή όμως που οι ΑγγλοΑμερικανοι κρύβονται πίσω από όλες τις Εθνικές συμφορές δημιουργείται η εύλογη απορία συνοδευομένη με επιφυλακτικότητα , γιατί να παρουσιάζονται πάλι οι ίδιοι σαν οι βασικοί παίκτες που θα καθορίσουν τη συνέχιση της Ελληνικής ΚΔ και σε επέκταση της Ελληνικότητας των επερχόμενων Γενεών – Αποδειχθηκε περίτρανα απόλυτα σωστό αυτό που διατυμπανίζαμε πριν τη Διάσκεψη της Γενεύης και  ήταν η εκ των ουκ άνευ ενεργός παρουσία των 5 Μόνιμων  Μελών του ΣΑ , καθώς και η αναμονή ανάληψης των καθηκόντων από τον Τραμπ.

Ουδεμία από τις μεγάλες Δυνάμεις μας αγαπά , αλλά υπάρχει η θετική και ενιοτε αρνητική ταύτιση των συμφερόντων τους , δεδομένο που πρέπει να εκμεταλλευτούμε πλήρως . Γιατί όμως μας επεβλήθη τόσο μανιωδώς και πιεστικά να συμφωνήσουμε τάχιστα και  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ κατά τη διάρκεια ενός δείπνου ;

Προφανώς η παρουσία των 5 δεν θα επέτρεπε στην υλοποίηση των Σχεδίων εις βάρος μας και  η Άγκυρα σίγουρα προσδοκούσε στη δημιουργία μιας νέας κρατικής υπόστασης της Μεγαλονήσου που θα την απάλλασσε από όλα τα μέχρι σήμερα καταδικαστικά ψηφίσματα (Δεν θα υπήρχε το κράτος για το οποίο έχει καταδικαστεί πολλάκις ) .

Με ένα νέο κρατικό μόρφωμα επίσης και  με Τουρκοκυπριακό κρατίδιο όπως και με την εκ περιτροπής Προεδρία που επιζητεί μανιωδώς , η Άγκυρα θα εισέρχεται στην ΕΕ από την πίσω πόρτα .

Οι δε ΑγγλοΑμερικανοι τρέμοντας στη σκέψη μιας πιθανής συνεργασίας Τραμπ – Πουτιν έσπευσαν να τη προλάβουν γιατί εκτιμούν προεκτάσεις στην Ρωσική επιρροή στο χώρο της Μέσης Ανατολής – Επιτακτική ανάγκη είναι έστω και τώρα η προσαρμογή της Εθνικής πολίτικης ( Ελλάδας – Κύπρου ) σε ρεαλιστικές πολιτικές .

 Κάποιοι που επηρεάζονται από κακούς συμβούλους ας το αντιληφτούν ότι :  Ο  Ομπαμα , Μπαιντεν , Νιουλαντ , Μπαν Κι Μουν και  η Ευρωπαϊκή Αγγλια ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives