Μπούμεραγκ η Επίσκεψη Ερντογαν σε Περίπτερο του Οχι

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

29/03/17  at 06:40

Του Σάββα Πέτρου Ταγματάρχης ε.α

Μπούμεραγκ η επίσκεψη Ερντογαν σε περίπτερο του όχι 

 

Eπικοινωνιακά και μονο  ο τούρκος πρόεδρος προσπάθησε να δείξει το δημοκρατικό πρόσωπο αλλά η επίσκεψη του στο περίπτερο των πολιτικών του αντιπάλων που ψηφίζουν όχι του γύρισε   Μπούμεραγκ. 

Οι χειρότεροι φοβοι του Τούρκου προέδρου γίνονται πραγματικότητα  Αυτό που προσπαθούσε επιμελώς να κρύψει με την επίσκεψη στο περίπτερο του όχι βγήκε στην Επιφάνια 

συνεχεία άρθρου μετά την Φώτο

 

 

Ο τούρκος Πρόεδρος Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν εξέπληξε τους πάντες όταν πραγματοποίησε επίσκεψη στο περίπτερο των πολιτικών του αντιπάλων που υποστηρίζουν το όχι στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου .

Στην συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ του Τούρκου προέδρου και των υπεύθυνων του περιπτέρου ήρθε στο φως η βασική αιτία της διαμάχης μεταξύ των οπαδών του ναι και του όχι .

Οι οπαδοί του όχι τόνισαν στον επικεφαλής του τουρκικού κράτους ότι είναι Αλεβίτες  και οι Αλεβίτες  ψηφίζουν όχι διότι με το νέο συναταγμα που θέλει ο τούρκος πρόεδρος καταπατούνται οι θρησκευτικές ελευθερίες τους έπισης του ανάφεραν ότι αυτό φενεται από την ονομασία που έσωσε ο οδιος στην στην Τρίτη γέφυρα του Βόσπορου με το όνομα του σουλτάνου Γιαβουζ Σελήμ που και ο οποιος έσφαξε χιλιάδες Αλεβίτες .

Ο τούρκος πρόεδρος απο την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας απέφευγε επιμελώς να βγει προς τα έξω ότι η διαφορά των δυο πλευρών είναι θρησκευτικής Φύσεως καθώς και οι διάφορες σουνιτών και αλεβίτων .

συνεχεία άρθρου μετά από Φώτο –στην Φώτο  Αλεβιτες με φόντο  την φωτογραφία του Κεμάλ Αττατουρκ

Η προσπάθεια και ο στόχος του Ερτογαν ήταν η ταύτιση των οπαδών του όχι με τους οπαδούς του πραξικόπηματος της 15ης Ιουλίου και στην ουσία με τον Φετουλάχ Γκιουλεν και κατ επέκταση με τους κουρδους που και αυτοί με την σειρά τους θέλουν τον διαμελισμό της Τουρκίας .

Στην ουσια η όλη επίσκεψη Ερτογαν  ήρθε μπούμερανγκ

 

 

 

 

Πηγή Τούρκικος τύπος

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives