Μίσανδρες Ισλαμίστριες και Μισογύνηδες Πονεμένοι, για Μια Φεουδαρχική Ευρώπη

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Του Νικόλαος Μαρκουλής, Οικονομολόγος

Μίσανδρες Ισλαμίστριες και Μισογύνηδες Πονεμένοι, για Μια Φεουδαρχική Ευρώπη

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, η ανατροπή μιας πολιτείας έρχεται όταν η άρχουσα τάξη είναι πολιτικά διαιρεμένη.
 
Έχοντας αυτό στο μυαλό, προχωρούμε στο εξής ζήτημα.
 
Εμφανίστηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο μετά την άνοδο του Trump κάποιες φεμινίστριες που επιτίθενται στο γυναικείο φύλο και κηρύττουν μισογυνίστικα δόγματα ή ιδεολογήματα, με σκοπό να επιβάλουν την ισλαμοποίηση των δυτικών χωρών. Από το Βερολίνο και την αρχη-φεμινίστρια που με πάθος έψαλε “Allahu Akbar”(Ο Αλλάχ είναι μεγάλος), μέχρι τις Αμερικανίδες που έκαναν την σημαία των ΗΠΑ Hijab – ενώ η οργανώτρια της φεμινιστικής πορείας είναι μουσουλμάνα υποστηρικτής του Ισλαμικού Νόμου της Σαρία, όπου επιβάλει ποινές όπως λιθοβολισμός των γυναικών που δεν φορούν Hijab.
 
Σε ένα άρθρο σχετικά με το Κυπριακό(δείτε το άρθρο εδώ) στο capital.gr, μια κυρία με σπουδές στα οικονομικά, την ιστορία και τις διεθνείς σχέσεις, ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε έμμεσα πως οι Ελληνοκύπριες γυναίκες είναι εν δυνάμει πέμπτη φάλαγγα. Πως δεν δρουν ή σκέπτονται πολιτικά βάση του οφέλους της πατρίδος, αλλά βάση του συμφέροντος του φύλου τους. Η ίδια βέβαια είναι μέλος του Cyprus Women’s Lobby, το οποίο χρηματοδοτείτε από την Ε.Ε…
 
Όλα αυτά θα ήταν απλά ασυναρτησίες, αν την ίδια στιγμή ως αντίδραση σε αυτή την γελοιότητα, δεν ξεκινούσε το “κίνημα” MGTOW. Το MGTOW είναι ένα ξεκάθαρα μισογυνίστικο κίνημα/ιδεολόγημα όπου κηρύττει τον ατομικισμό και τον εγωισμό – όπως κάνει ο new wave φεμινισμός – και τον θάνατο του έρωτα. Το αφήγημα αυτό παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα και δεν θα ήταν έκπληξη αν κάποια στιγμή μαθαίναμε πως χρηματοδοτείτε από τις ίδιες σκιώδεις δυνάμεις.
 
Στην μέση αυτών των αφηγημάτων και κινημάτων, βρίσκεται και η κοινωνική συνοχή. Η πολιτική ομοψυχία και ενότητα.
 
Από την μια η επίθεση των φεμινιστικών ορδών και υπερκρατικών lobby που επιδιώκουν τον έμφυλο νεποτισμό και την μισανδρία, και από την άλλη οι μισογύνηδες αντιδραστικοί(καμία σχέση με τους Reactionaries/Αντιδραστικοί, Alt-Right/Εναλλακτική Δεξιά κλπ) που πιστεύουν σε έναν κόσμο βάρβαρο και μισογυνίστικο.
 
Το γεγονός πως τα εν λόγο αφηγήματα επιτίθενται στην ενότητα των δυο φύλων δεν είναι τυχαία. Όπως έλεγε ο Καζαντζάκης, στον Έρωτα τα δυο φύλα γίνονται ένα. Διαιρώντας τα δυο φύλα σε αντίπαλα στρατόπεδα σκοτώνεις τον Έρωτα. Σκοτώνοντας τον Έρωτα, καταστέλλεις τον πατριωτισμό – αφού όπως μας λέει ο Πλάτωνας στο Συμπόσιο, ο Έρωτας μας κάνει καλύτερους πατριώτες.
 

Με ένα σμπάρο λοιπόν, δυο τριγώνια. Και πολιτική διαίρεση, και ανέραστοι. Έτσι είναι τρυφερότερη η σάρκα μας για το θηρίο που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση. Την φεουδαρχική Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία – όπως την κατηγορούσε η Margaret Thatcher.

Υ/Γ: Την LGBT κοινότητα δεν την σχολιάζω εδώ γιατί θέλει από μόνη της ένα ολόκληρο άρθρο…

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives