Η Επεκτατική Βουλιμία Του Ισλαμοφασιστα Του Κλεόβουλος Χατζηοικονόμου Ταξιαρχος ε.α

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Του Κλεόβουλος Χατζηοικονόμου Ταξιαρχος  ε.α

 

Η Επεκτατική Βουλιμία Του Ισλαμοφασιστα Ανατρέπει Την Προοπτική Εξεύρεσης Δίκαιης και Βιώσιμης Λύσης

 

Οι νέες προκλήσεις τέθηκαν ουσιαστικά στο περιθώριο , με επιλεκτική αναφορά από τα δυο μεγάλα κόμματα μόνο στην υποκριτική θέση Ερντογαν , που συμπλήρωσε τις εμπρηστικές του δηλώσεις με τη θέση ότι αν φύγουν τα Στρατεύματα της Ελλάδας (ΕΛΔΥΚ ) θα αποχωρήσουν κ τα κατοχικά στρατεύματα .

Αφού χειροκρότησαν μόνο αυτή τη θέση δημιουργείται μια εύλογη απορία . Γιατί δεν κατέθεσε αυτή τη θέση ο Τσαβουσογλου στη Γενεύη .

Το πλέον προκλητικό που θέλω να πιστεύω ότι προκαλεί εμετική απέχθεια σε όλους ανεξαρτήτως προσέγγισης του τρόπου της Λύσης , είναι η παρουσία στη Γενεύη του αρχιδολοφονου Συνταγματάρχη  ε.α  Khalil Sabrazam με την ιδιότητα του σύμβουλου της γλάστρας Ακιντζι .

Ως γνωστόν αυτό το ρεμάλι που εκκρεμεί διεθνές ένταλμα εναντίον του , ήταν το κτήνος που έδωσε τη διαταγή για τις δολοφονίες των Σολωμού κ Ισαάκ – Μετά το Μοντ Πελεραν αφού ουδείς συγκινήθηκε κ να απαιτήσει τη σύλληψη κ αποπομπή του , τον ανεχτήκαμε κ στη προχθεσινή Διάσκεψη .

Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογήσουν αυτή τη παρουσία , μόνο όσοι κατά καιρούς έχουν εκφράσει την χυδαία θέση : κάναμε και εμείς πολλά.

 Η συντριπτική πλειοψηφία θα καταδικάσει  αυτή την προκλητικότατη παρουσία

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives