Η Επεκτατική Βουλιμία Του Ισλαμοφασιστα Του Κλεόβουλος Χατζηοικονόμου Ταξιαρχος ε.α

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email

Του Κλεόβουλος Χατζηοικονόμου Ταξιαρχος  ε.α

 

Η Επεκτατική Βουλιμία Του Ισλαμοφασιστα Ανατρέπει Την Προοπτική Εξεύρεσης Δίκαιης και Βιώσιμης Λύσης

 

Οι νέες προκλήσεις τέθηκαν ουσιαστικά στο περιθώριο , με επιλεκτική αναφορά από τα δυο μεγάλα κόμματα μόνο στην υποκριτική θέση Ερντογαν , που συμπλήρωσε τις εμπρηστικές του δηλώσεις με τη θέση ότι αν φύγουν τα Στρατεύματα της Ελλάδας (ΕΛΔΥΚ ) θα αποχωρήσουν κ τα κατοχικά στρατεύματα .

Αφού χειροκρότησαν μόνο αυτή τη θέση δημιουργείται μια εύλογη απορία . Γιατί δεν κατέθεσε αυτή τη θέση ο Τσαβουσογλου στη Γενεύη .

Το πλέον προκλητικό που θέλω να πιστεύω ότι προκαλεί εμετική απέχθεια σε όλους ανεξαρτήτως προσέγγισης του τρόπου της Λύσης , είναι η παρουσία στη Γενεύη του αρχιδολοφονου Συνταγματάρχη  ε.α  Khalil Sabrazam με την ιδιότητα του σύμβουλου της γλάστρας Ακιντζι .

Ως γνωστόν αυτό το ρεμάλι που εκκρεμεί διεθνές ένταλμα εναντίον του , ήταν το κτήνος που έδωσε τη διαταγή για τις δολοφονίες των Σολωμού κ Ισαάκ – Μετά το Μοντ Πελεραν αφού ουδείς συγκινήθηκε κ να απαιτήσει τη σύλληψη κ αποπομπή του , τον ανεχτήκαμε κ στη προχθεσινή Διάσκεψη .

Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογήσουν αυτή τη παρουσία , μόνο όσοι κατά καιρούς έχουν εκφράσει την χυδαία θέση : κάναμε και εμείς πολλά.

 Η συντριπτική πλειοψηφία θα καταδικάσει  αυτή την προκλητικότατη παρουσία

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Categories
Archives