Η Δημοκρατία του Ακελ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

17/09/17  at  16:01

Του :  Chris Constantin B.A Business Studies  

 Η Δημοκρατία του Ακελ

Τελικά υπάρχει η φωνή της πατριωτικής αριστεράς που όχι μόνο δίνει σημεία ζωής αλλά που μέρα με την μέρα δυναμώνει σε ένταση και έκταση .

Μιας αριστεράς που δεν θέλει μια διζωνική Κύπρο προτεκτοράτο της Τουρκίας !

Μιας αριστεράς που δεν φιμώνεται , μιας αριστεράς που αντιστέκεται στα δόλια σχέδια τους και στην αδικία κατά της πατρίδας .

Μιας αριστεράς που δεν είναι πιασμένη χέρι με χέρι με το κεφάλαιο αλλά αγκαλιά με τον απλό πολίτη .

Μιας αριστεράς που δεν είναι πλέον εγκλωβισμένη εντός των κομματικών τοίχων .

Μιας αριστεράς που έχει ξυπνήσει απ τον λήθαργο της ηττοπάθειας που του καλλιεργούσαν οι εκάστοτε ηγεσίες ,αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και πλέον δεν λειτούργα με γνώμονα την τυφλή υπακοή .

Μιας αριστεράς που η αγνή βάση του κόμματος λειτουργεί σαν η καρδιά που δίνει τον παλμό , ε  λοιπόν κύριοι αυτός ο Παλμός είναι ο χειρότερος εφιάλτης της Ακελικης ηγεσίας, αυτός ο παλμός αγαπητοί σύντροφοι θα στείλει τις επερχόμενες εκλογές την ηγεσία του Ακελ σε πρόωρη συνταξιοδότηση , γιατί ακριβώς εδώ και καιρό η συγκεκριμένη ηγεσία με αυτοκρατορικές μεθόδους φιμώνει , καταπιέζει ,κουνάει το δάχτυλο προκλητικά δείχνοντας την πόρτα εξόδου από το κόμμα στην  διαφορετικότητα και την αντίθετη άποψη .

Συνεχεία Άρθρου Μετά από Φώτο

Εσείς κύριοι ,ναι εσείς οι κατά φαντασία αριστεροί που μετά μανίας προσπαθείτε να πείσετε τον Κυπριακό Ελληνισμό να αποδεχτεί μια λύση διάλυση την οποία απέρριψε κατηγορηματικά αγνοώντας έτσι την βούληση του λαού .

Εσείς οι κατά φαντασία αριστεροί που προσπαθείτε ετσιθελικά να επιβάλετε μια άκρως ρατσιστική λύση με βασικό κριτήριο τον γεωγραφικό διαχωρισμό με βάση  γλώσσας και θρησκείας  .

Εσείς όλοι οι δήθεν αριστεροί  που στηρίζεται εάν είναι ποτέ δυνατόν μια ΝΑΤΟ-ιμπεριαλιστικη διευθέτηση του Κυπριακού ζητήματος !

Εσείς όλοι οι δήθεν αριστεροί που προσπαθείτε να πείσετε όλους τους υπόλοιπους δίνοντας ρεσιτάλ υποκρισίας στο πως να διδάξετε τον σεβασμό της διαφορετικότητας της ελευθερίας του λόγου και της Δημοκρατίας αλλά ταυτόχρονα εσείς ίδιοι έρχεστε και την ποδοπατάτε σαν ατσάλινοι οδοστρωτήρες .

Αγαπητοί Σύντροφοι θαυμάστε την Δημοκρατία του Ακελ !

Ότι σπείρατε θα θερίσετε , σύντομα θα δείτε την οργή του λαού να ξεπροβάλει μέσα απ τα νούμερα σας που θα εξανεμιστούν σαν στάχτες στον αέρα .

 

Ο Φεβρουάριος κοντεύει  τικ τακ τικ τακ … 

 

Αφιερωμένο στον κ Μάριο Νεόφυτου και στον κάθε Μάριο  

Ο Αγώνας Συνεχίζεται  17/09/17 

 

Μείνετε Συντονισμένοι 

Για  Καθημερινή  Ενημέρωση και  Άρθρα  κάντε  Like  στην σελίδα μας  στο  FACEBOOK  πατήστε εδώ στον Σύνδεσμο https://www.facebook.com/Politicsreveal/

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives