ΗΠΑ-Πεζοναυτες VS Ισλαμικό Παρακράτος

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email

09/03/17

By Politics Reveal

ΗΠΑ-Πεζοναυτες VS Ισλαμικό Παρακράτος

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη εκατοντάδων πεζοναυτών στην Συρία για να πολεμήσουν εναντίων του Ισλαμικού παρακράτους .

Ο συνασπισμός με επικεφαλής τις ΗΠΑ επιβεβαίωσε την Σήμερα Πέμπτη 09/03/17 οτι Εκατοντάδες Αμερικανοί πεζοναύτες έφθασαν στη Συρία για την δημιουργία φυλακίου με σκοπό την υποστήριξη επιχειρήσεων για την ανακατάληψη της πόλη της Ρακκας  την ντε φάκτο πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτος στην Συρία .

Μιλάμε για ένα επιπλέον 400 δυνάμεις στο σύνολο τους όπου και  βρίσκονται  εκεί για μια προσωρινή περίοδο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του συνασπισμού των ΗΠΑ και της Πολεμικής Αεροπορίας συνταγματάρχης Τζον Ντοριαν , και όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς .

Η ανάπτυξη είναι μια προσθήκη στις είδη 500 υπάρχουσες  αμερικανικές δυνάμεις  στη Συρία και που έχει έως στόχο την επιτάχυνση της ήττας του ΙΣΙΣ στην Συρία και στην πόλη Ρακκα όπου είναι και το προπύργιο των ισλαμιστών  , δηλωσε ο Συνταγματάρχης Ντοριαν

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση  οι πρόσθετες δυνάμεις θα εργάζονται με τους τοπικούς εταίρους στη Συρία (Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας (SDF) και του Αραβικού Συνασπισμού ). Ο Συνταγματάρχης Τόνισε επίσης  ότι οι αμερικανικές δυνάμεις δεν θα έχουν πρωταρχικό ρόλο.

 

Ο Συνταγματάρχης ανάφερε ακόμα ότι  οι νέες δυνάμεις περιλαμβάνουν μια μονάδα πυροβολικού ,πεζοναυτών  και ρέιντζερς

 

 

Πηγή  R.T

Comments

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Categories
Archives